Muziek op het strand | Agenda 2018 

De zomer van 2018 staat weer bol van de live muziek. Check onze Facebookpagina voor de data en bands die komen spelen. Soms bekend, soms nog minder bekend, maar altijd van topkwaliteit. Tijdens de optredens kan je genieten van verrassende buffetten of een BBQ.

Binnenkort verschijnt de agenda voor het komende strandseizoen!

Naar Facebook

Sport

Zelf zijn wij enthousiaste (water) sporters dus ook met minder mooi weer zullen wij diverse sportieve activiteiten aanbieden. Wij hebben een groot aantal SUP-boards, surfplanken, twee brandingkano’s en twee tweepersoons opzitkano’s. Je kunt zelfstandig het water op gaan of met begeleiding van een van ons.

Meer lezen

YOGOYA StrandYoga | woensdagochtend

Van april tot oktober geeft Aurora van den Berg van YOGOYA yoga op woensdagen van 09.30-10.30 een yogales die voor iedereen toegankelijk is. Een les waarbij we ons bewust zijn van alle elementen van het strand. De zon, de zee, de wind, het water... maar ook de meeuwen, de honden, de vliegtuigen... in verbinding met al dat is ervaren we heelheid.

Meer info: op www.yogoya.nl of de Facebook pagina van YOGOYA aan Zee.

Naar Facebook

Beach Bliss StrandYoga | donderdag, vrijdag en zondag

Van eind april tot begin oktober geven Nathalie Gerards en Karina Delfos  ontspannende yogalessen op het strand. De lestijden:
donderdag 10.15 uur, vrijdag 10.00 uur, zondag 10.00 uur. Het is niet nodig om je hiervoor vooraf aan te melden. Bij slecht weer kunnen we terecht in de speciale yogaruimte van Pier 32; de lessen gaan vrijwel altijd door. Beach Bliss Strandyoga: ook voor yoga clinics, yoga voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes, ouder en kind yoga etc. Meer info vind je op Facebook.

Naar website BeachBliss

Mondhygiëne op het strand

Het staat er uitnodigend te lonken in de zon. Een spierwitte, strakke kubus. Met veel raam, veel licht. Ben je binnen, dan is het eigenlijk of je nog steeds buiten bent. Hier, pal naast strandtent Pier 32 op het Zuiderstrand, staat de nieuwe behandelkamer van Mondhygiëeniste Helma Jonker. De kranten staan er bol van. Een noviteit in Nederland. Wil je ook een behandeling op het strand? Stuur dan een mail naar info@psjonker.nl.

Naar artikel in de Haagse Courant
Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen: 06 41417466 | Feesten & partijen: 06 34016588
Download Feesten & Partijen folder van Pier32