SURFLESSEN van Tasha's Surfcamp bij Pier 32 

In het komende seizoen 2023 kan je surflessen volgen bij Pier32. De bekende, professionele surfschool Tasha's Surfcamp verzorgt de lessen. Pier32 zorgt voor de kleedkamers, voor de apparatuur en natuurlijk voor heerlijk eten en drinken voor of na je surfles. Je kunt dichtbij gratis parkeren, want vanaf de Savornin Lohmlaan ga je gewoon rechtdoor naar Strandslag 6-7. Vanaf maart kan je surflessen komen nemen. Aanmelden is noodzakelijk. 

DE TIJDEN
De surflessen zijn op dinsdagen en donderdagen om 18.00 uur en op zaterdagen en zondagen om 11.00 uur.

SURFCAMP VAN EEN DAG
Een hele dag actief bezig zijn op het Zuiderstrand. Met 2 surflessen, yoga en een lunch bij Pier32 voor € 80,- p.p.  Zoek je iets sportiefs voor jouw bedrijfsfeest of groepsuitje, dan kan je ook een surfcamp voor een dag boeken met bijv. een lunch, bbq of pizza bij Pier 32.  

Meer lezen & aanmelden bij Tasha's Surfcamp

Strandyoga | iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zondag met Beach Bliss en woensdag met Yogoya

Van medio mei tot begin oktober geven Nathalie Gerards en Karina Delfos van 'Beach Bliss Strandyoga' iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zondag van 10 tot 11 uur ontspannende yogalessen op het strand. In de zomermaanden is er ook een les op vrijdagochtend om 8 uur.

Het is noodzakelijk om je vooraf voor een les aan te melden. Aanmelden doe je via Facebook of de telefoonnummers op onze site. Bij slecht weer kunnen we vaak terecht in de mooie tent of container ruimte van Pier 32; de lessen gaan vrijwel altijd door. 'Beach Bliss Strandyoga': ook voor yoga clinics, yoga voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes, ouder en kind yoga etc. Meer info vind je op Facebook of op onze site: 
Naar Beachbliss.nl

Vanaf april tot oktober geeft Aurora van den Berg van 'Yogoya' strandyoga op woensdag van 9.30 tot 10.30 uur: 
Naar Yogoya aan Zee

Duinwandeling met natuurgidsen vanuit Pier32 inclusief ontvangst en lunch

Pier 32 ligt op een van de mooiste natuurplekjes van Den Haag “achter die mooie duinen”. We vinden het belangrijk dat steeds meer hier op een sportieve en informatieve manier van kunnen meegenieten. Daarom organiseren we van mei t/m september op iedere TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND een mooie duinwandeling!

We ontvangen je tussen 10.00 en 10.30 uur bij Pier 32 met een kop koffie of thee. Om 10.30 uur vertrekt de groep met de natuurgidsen de duinen in naar unieke natuurplekken die normaal voor het publiek gesloten blijven. Onze natuurgidsen vertellen je onderweg van alles over het duingebied en over de flora en fauna. Met een beetje geluk zien we onze wilde Schotse Hooglanders. Na de wandeling staat er rond 12.00 een broodjeslunch voor je klaar met koffie, thee of frisdrank bij Pier 32. Lekker nagenieten in alle rust en ervaringen uitwisselen.

De wandeling met koffie of thee en lunch (ook met koffie, thee of frisdrankje) kost € 25,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor € 15,00 p.p. mee. Vooraf aanmelden is verplicht, dan ben je verzekerd van jouw/jullie deelname. Aanmelden kan via het formulier hieronder. 

Meld je aan voor een duinwandeling

Aanmelden voor een duinwandeling vanuit Pier 32

Meld je hieronder aan voor de datum van jouw keuze. Dan ben je verzekerd van jouw/jullie deelname. Betalen kan bij aankomst. Ben je verhinderd? Laat het uiterlijk 48 uur van te voren weten zodat jouw plaats(en) nog door anderen kunnen worden ingevuld. Deelname aan de duiwandeling gebeurt op eigen risico. Pier32 aanvaardt geen aansprakelijkheid. 

Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen, feesten & partijen: 06 18123737

Meld je aan voor onze nieuwsbrief