NIEUW | Duinwandelingen met natuurgids vanuit Pier32 inclusief ontvangst en lunch

Pier 32 ligt op een van de mooiste natuurplekjes van Den Haag “achter die mooie duinen”. We vinden het belangrijk dat steeds meer hier op een sportieve en informatieve manier van kunnen meegenieten. Daarom organiseren we van mei t/m september op iedere TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND een mooie duinwandeling! De wandeling start om 10.30 uur bij Pier 32 met een kop koffie/thee en een stukje taart naar keuze. Om 11.00 uur vertrekt de groep met een natuurgids de duinen in naar unieke natuurplekken die normaal voor het publiek gesloten blijven. Onze natuurgids vertelt je onderweg van alles over het duingebied en over de flora en fauna. Met een beetje geluk zien we onze wilde Schotse Hooglanders. Na de wandeling staat er rond 12.30 een heerlijke lunch voor je klaar bij Pier 32, waar je in alle rust kunt nagenieten en ervaringen uitwisselen.

De wandeling met koffie of thee, taart en lunch (excl. drankjes) kost € 25,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor € 15,00 p.p. mee. Vooraf aanmelden is verplicht, dan ben je verzekerd van jouw/jullie deelname. Aanmelden kan via het formulier hieronder. 

Meld je aan voor een duinwandeling

Aanmelden voor een Pier32 Duinwandeling

Meld je hieronder aan voor de datum van jouw keuze. Dan ben je verzekerd van jouw/jullie deelname. Betalen kan bij aankomst. Ben je verhinderd? Laat het uiterlijk 48 uur van te voren weten zodat jouw plaats(en) nog door anderen kunnen worden ingevuld. Deelname aan de duiwandeling gebeurt op eigen risico. Pier32 aanvaardt geen aansprakelijkheid. 

Versturen

Strandyoga | iedere dinsdag, vrijdag en zondag met Beach Bliss en woensdag met Yogoya

Van medio mei tot begin oktober geven Nathalie Gerards en Karina Delfos van 'Beach Bliss Strandyoga' iedere dinsdag, vrijdag en zondag van 10 tot 11 uur ontspannende yogalessen op het strand. Het is niet nodig om je hiervoor vooraf aan te melden. Bij slecht weer kunnen we vaak terecht in de mooie tent of container ruimte van Pier 32; de lessen gaan vrijwel altijd door. 'Beach Bliss Strandyoga': ook voor yoga clinics, yoga voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes, ouder en kind yoga etc. Meer info vind je op Facebook of op onze site.

Naar Beachbliss.nl

Vanaf april tot oktober geeft Aurora van den Berg van 'Yogoya' strandyoga op woensdag van 9.30 tot 10.30 uur.

Naar Yogoya aan Zee

Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen: 06 41417466 | Feesten & partijen: 06 34016588
Download Feesten & Partijen folder van Pier32 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden