Puur eten is gewoon goed

Met heerlijke ingrediënten, zoveel mogelijk uit de streek en ambachtelijk. Soms traditioneel, soms weer eens “iets” anders. Landbrood van Menno, ijs van Melbalino, thee van Betjeman & Barton en echte warme chocolademelk zijn zo van die verwennerijen.
Wil je zelf een gastoptreden in onze professionele keuken geven en onze gasten laten genieten van jouw favoriete gerecht, meld je dan aan bij onze kok Ben van der Linden en hij kijkt wanneer jouw optreden in te passen is.

Naar Menukaart
Naar Drankenkaart
Naar Wijnkaart

Laat je verrassen

BBQen op het strand of op de Ofyr. Deze vuurschaal heeft een brede platte rand die tevens fungeert als zeer efficiƫnt kookoppervlak. Door het ronde ontwerp kunnen familie en vrienden onder het genot van een drankje en een
gezellig gesprek het eten bereiden. En ben je klaar met eten dan toveren we de OFYR om tot vuurschaal en kan je rustig blijven zitten bij je eigen vuurtje.

Uit het seizoen

Groente en fruit uit het seizoen worden dagelijks vers aangevoerd door onze telers uit het Westland. De bekende Westlandse druif, de Frankenthaler en de Muscat komen zelfs uit eigen kas. De groente- en fruitbar waar je je eigen smoothie kunt samenstellen, is een lust voor het oog.

De keukenbrigade

Onze kok Ben van der Linden en zijn brigade staan elke dag voor je klaar om heerlijke gerechten te maken, vers uit de streek en warm van de grill of bbq. Omdat Pier 32 letterlijk wordt ontdekt, zijn we op zoek naar versterking van de keukenbrigade. Ben je gemotiveerd en versta je je vak? Stuur dan een berichtje naar info@pier32.nl.

Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen: 06 41417466 | Feesten & partijen: 06 34016588
Download Feesten & Partijen folder van Pier32