Pier 32 gaat eind maart weer open!


Pier 32 is strandbeleving voor iedereen. Kom genieten van de prachtige Pier 32 lodge, waar je heerlijk tot jezelf kunt komen met een top uitzicht en een top kaart vol met lekkernijen. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van evenementen en nieuws van Pier 32.

Naar Facebook

Overal strand, zee en duinen

 Pier 32 biedt voor iedereen een optimale strandbeleving. Bij de bouw van ons paviljoen in 2016 zijn we ervan uit gegaan dat je vanuit alle hoeken het strand, de zee en de duinen moet kunnen zien. De rust en ontspannen sfeer die de “oude” Pier ademde, is behouden gebleven. Dat daar wat bijkomt zal niemand verbazen. We hebben veel gebrainstormd over wat onze gasten, maar ook over wat wij zelf op het strand verwachten. Kom eens langs en laat je verrassen. Ook door onze nieuwe menukaart!

Wat is Pier 32

Pier 32 kun je zien als een verlengstuk van je huiskamer. Met een ‘kleine bibliotheek’ waaruit je een boek kunt pakken en er eventueel zelf een in kunt terugzetten; een boek dat je toch al uit hebt, en waar je anderen van wilt laten genieten. Een goede keuken, waarin met aandacht je eten wordt bereid. Een uitgebreide bar waar je je drankjes kunt halen, hangmatten waarin je kunt wegdromen en naar de zee kunt staren. En onze knusse open haard, waarbij je, bij wat minder weer, heerlijk hangend op de bank kunt opwarmen. Kortom: Pier 32 is de plek waar het goed verblijven is met mooi én met minder mooi weer.

Blijf op de hoogte
Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen: 06 41417466 | Feesten & partijen: 06 34016588
Download Feesten & Partijen folder van Pier32