Pier 32 is open. Graag tot ziens.

In het seizoen ben je van harte welkom om bij ons te komen genieten van een pure strandbeleving. Je vindt Pier 32 aan het Zuiderstrand, de achtertuin van de Vogelwijk bij strandslag 6 en 7. En dit is niet overdreven, één van de mooiste stukjes strand van Nederland. Pier32 is de beachclub to be aan het Zuiderstrand in Den Haag bij de Vogelwijk. 

RESERVEREN

Feest of bruiloft bij Pier 32

Heb je iets te vieren? Kom naar Pier 32. We bouwen je feest op maat. Bedenk het maar: een verjaardag, afscheid van je werk, bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of zomaar een party voor vrienden, bij Pier 32 moet je zijn. Je kunt zelfs trouwen op het strand en je bruiloft bij ons vieren. 

Bekijk de mogelijkheden

Strandyoga iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zondag met BeachBliss en woensdag met YogoYa

Van medio mei tot begin oktober zijn er ontspannende yogalessen op het strand met Nathalie Gerards en Karina Delfos van Beach Bliss Strandyoga. Iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zondag van 10 tot 11 uur! Tijdens de zomermaanden op vrijdag ook om 8 uur.

Aurora van den Berg van Yogoya is er van medio april op woensdagen van 9.30 tot 10.30 uur. Kijk voor meer info bij Activiteiten

Voetreflex- en stoelmassage | iedere zondag van 9.00 tot 13.00 met Vivienne Uri

Van juni tot begin oktober kan je op zondagochtend genieten van een overheerlijke stoel- of voetreflexmassage. De stoelmassage duurt 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. Beide massages werken ontspannend en geven energie. Meer info: www.stoelmassageaandevliet.nl 
of www.voeljevoeten.nl. Komt een doordeweekse dag beter uit? Bel voor een afspraak met Vivienne Uri-Bellaard: 06 18 71 18 20.

AFGELAST | Duinwandelingen met natuurgids vanuit Pier32 inclusief lunch

HOU JE VAN HET ZUIDERSTRAND EN VAN NATUUR? Wandel mee met onze natuurgids door het afwisselende landschap van het beschermde natuurgebied 'Westduinpark'. De wandeling start en eindigt bij Pier32. Onderweg vertelt onze gids je van alles over de natuur en over (het ontstaan) van het gebied. Bij aankomst krijg je een kop koffie/thee met taart en na afloop van de wandeling staat er een lekkere lunch voor je klaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk!
 

Meer lezen
Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen, feesten & partijen: 06 18123737
Download Feesten & Partijen folder van Pier32

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Creatie | Eye & Image