Pier 32 gaat eind maart 2020 weer open!

Met een nieuwe, verrassende  menukaart en een daverende agenda voor 2020 met allerlei activiteiten, duinwandelingen, feesten, muziekoptredens en pizza's uit de houtoven. Hou de site en onze Facebook pagina  in de gaten.

Je bent van harte welkom om bij ons te komen genieten van een pure strandbeleving. Je vindt Pier 32 aan het Zuiderstrand, de achtertuin van de Vogelwijk bij strandslag 6 en 7. En dit is niet overdreven, één van de mooiste stukjes strand van Nederland. Pier32 is de beachclub to be aan het Zuiderstrand in Den Haag bij de Vogelwijk. 

Meer info

NIEUW | Duinwandelingen met natuurgids vanuit Pier32 inclusief lunch

HOU JE VAN HET ZUIDERSTRAND EN VAN NATUUR? Wandel mee met onze natuurgids door het afwisselende landschap van het beschermde natuurgebied 'Westduinpark'. De wandeling start en eindigt bij Pier32. Onderweg vertelt onze gids je van alles over de natuur en over (het ontstaan) van het gebied. Bij aankomst krijg je een kop koffie/thee met taart en na afloop van de wandeling staat er een lekkere lunch voor je klaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk!
 

Meer lezen

Feest of bruiloft bij Pier 32

Heb je iets te vieren? Kom naar Pier 32. We bouwen je feest op maat. Bedenk het maar: een verjaardag, afscheid van je werk, bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of zomaar een party voor vrienden, bij Pier 32 moet je zijn. Je kunt zelfs trouwen op het strand en je bruiloft bij ons vieren. De kosten van jouw feest, borrel of vergadering reken je nu eenvoudig zelf uit in ons offerteformulier op de site. 

Maak je eigen offerte

Strandyoga | iedere dinsdag, vrijdag en zondag  met Beach Bliss en woensdag met Yogoya

Van medio mei tot begin oktober zijn er ontspannende yogalessen op het strand met Nathalie Gerards en Karina Delfos van Beach Bliss Strandyoga. Iedere dinsdag, vrijdag en zondag van 10 tot 11 uur!

Aurora van den Berg van Yogoya is er van medio april op woensdagen van 9.30 tot 10.30 uur. Kijk voor meer info bij Activiteiten

Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen: 06 41417466 | Feesten & partijen: 06 34016588
Download Feesten & Partijen folder van Pier32

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden