Pier 32 is weer open!

Pier 32 is genieten van een pure strandbeleving. Je vindt Pier 32 aan het Zuiderstrand, de achtertuin van de Vogelwijk bij strandslag 6 en 7 in Den Haag. En dit is niet overdreven, één van de mooiste stukjes strand van Nederland. Pier32 is de beachclub to be met de beste pizza's uit de omgeving, gebakken door onze meesterbakker Pim. Voor alle activiteiten en nieuws, volg je ons op Facebook!

Feest of bruiloft bij Pier 32

Heb je iets te vieren? Kom naar Pier 32. We bouwen je feest op maat. Bedenk het maar: een verjaardag, afscheid van je werk, bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of zomaar een party voor vrienden, bij Pier 32 moet je zijn. Je kunt zelfs trouwen op het strand en je bruiloft bij ons vieren. Een feest of groepsuitje kan ook gecombineerd worden met surfles, yoga of een salsales. 

Bekijk de mogelijkheden

De lekkerste pizza's van Den Haag uit de houtoven

Dat is nogal een statement, maar wel eentje die klopt. Kom jezelf overtuigen van de kunst die onze meesterbakker Pim uit de houtoven tovert. Hij heeft het vak geleerd van een echte pizzaiolo in Italië.

De ingrediënten van onze pizza's zijn volledig biologisch en van topkwaliteit. Het deeg wordt iedere dag vers en op authentieke wijze bereid. 

SURFLESSEN van Tasha's Surfcamp bij Pier 32

In het komende seizoen 2023 kan je surflessen volgen bij Pier32. De bekende, professionele surfschool Tasha's Surfcamp verzorgt de lessen. Pier32 zorgt voor de kleedkamers, voor de apparatuur en natuurlijk voor heerlijk eten en drinken voor of na je surfles. Je kunt dichtbij gratis parkeren, want vanaf de Savornin Lohmlaan ga je gewoon rechtdoor naar Strandslag 6-7. Aanmelden is noodzakelijk. 

DE TIJDEN
De surflessen zijn op dinsdagen en donderdagen om 18.00 uur en op zaterdagen en zondagen om 11.00 uur.

SURFCAMP VAN EEN DAG
Een hele dag actief bezig zijn op het Zuiderstrand. Met 2 surflessen, yoga en een lunch bij Pier32 voor € 80,- p.p.  Zoek je iets sportiefs voor jouw bedrijfsfeest of groepsuitje, dan kan je ook een surfcamp voor een dag boeken met bijv. een lunch, bbq of pizza bij Pier 32.  

Meer lezen & aanmelden bij Tasha's Surfcamp
PHOTO 2023 04 12 14 08 10

Duinwandeling met natuurgidsen vanuit Pier 32 inclusief koffie/thee en lunch

HOU JE VAN HET ZUIDERSTRAND EN VAN NATUUR? Wandel mee met onze natuurgidsen door het afwisselende landschap van het beschermde natuurgebied 'Westduinpark'. De wandeling start en eindigt bij Pier 32. Onderweg vertellen onze gidsen je van alles over de natuur en over (het ontstaan) van het gebied. Bij aankomst krijg je een kop koffie, thee of frisdrank en na afloop van de wandeling staat er een lekkere lunch voor je klaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk! De kosten bedragen € 25,00 per persoon.
 

Meer lezen & aanmelden

Dagelijks | Beach Bliss strandyoga lessen van 10 tot 11, behalve op zaterdag

Tijdens lente, zomer en nazomer zijn er dagelijks (behalve zaterdag) heerlijke ontspannende yogalessen bij Pier 32. Onze 3 yogadocenten Aurora van den Berg, Karina Delfos en Nathalie Gerards nemen je bij goed weer mee op een innerlijke ontspanningsreis. Het geluid van de aanrollende golven, het zand onder je voeten, de zon op je huid en de wind om je heen, hebben een extra ontspannend effect op body, mind en soul.

 Kijk voor meer info bij Activiteiten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pier32 op Facebook

Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen, feesten & partijen: 06 18123737

Creatie | Eye & Image