Pier 32 gaat 29 maart weer open!

Met een nieuwe, verrassende  menukaart en een daverende agenda voor 2019 met allerlei activiteiten, feesten en muziekoptredens. Hou de site en onze Facebook pagina  in de gaten.

Je bent vanaf 29 maart 2019 weer van harte welkom om bij ons te komen genieten van een pure strandbeleving. Je vindt Pier 32 aan het Zuiderstrand, de achtertuin van de Vogelwijk. aan strandslag 6 en 7. En dit is niet overdreven, één van de mooiste stukjes strand van Nederland. 

Meer info

Online je eigen feest reserveren kan ook in de wintermaanden!

24/7: op je werk, uit je luie stoel of op het strand. Nog nooit was een feestje regelen zo eenvoudig met de online reserveringstool van Pier 32!  We zijn ook in de wintermaanden bereikbaar voor het aanvragen van feesten en partijen.

Naar reserveren

Agenda

In het seizoen heeft Pier32 een afwisselende agenda met elke donderdagavond LIVE muziek: blues afgewisseld met andere stijlen. Sporten kan je ook volop bij Pier32 en we organiseren clinics. Eten is een feest: de OFYR, de Blueshap of heerlijke buffetten. Check onze Facebookpagina voor meer updates.

Naar Facebook

Menukaart

De menukaart is onze trots. Vers bourgondisch en eerlijk eten zijn de basis ingrediënten. Wekelijks pizza uit onze steenoven, dagelijks heerlijke smoothies en verse huisgebakken taarten, vergezeld van een heerlijke kop koffie. Kom de kaart ontdekken.Meer lezen

Organico Coffee kiest Pier 32 voor commercial

De video van Royal Dutch Espresso is opgenomen bij Pier 32. We feliciteren DEAC NL met het resultaat. Organico koffie is heerlijk, biologisch, duurzaam en het huismerk van Pier 32. Kom eens een kop Organico koffie proberen en de rijke smaak met mooie afdronk ervaren.

Feestje bij Pier 32

Heb je wat te vieren? Kom naar Pier 32. We bouwen je feest op maat. Bedenk het maar: een verjaardag, afscheid van je werk of zomaar een party voor vrienden, bij Pier 32 bouwen we jouw feest op maat. Je kunt zelfs trouwen op het strand en je bruiloft bij ons vieren.  De kosten van jouw feest of vergadering reken je nu eenvoudig online uit. 

Meer lezen

StrandYoga met Beach Bliss en YOGOYA

Yoga, fotografie en een bijdrage van Pier32 per maaltijd voor het goede doel: “De Carry Bag”. Meer info vind je op Facebook!

Van medio mei tot begin oktober geven Nathalie Gerards en Karina Delfos van Beach Bliss en Aurora Marcia van den Berg van YOGOYA ontspannende yogalessen op het strand. De lestijden: woensdagochtend 9.30, donderdag 10.00, vrijdag 10.00 uur, zondag 10.00. Het is niet nodig om je hiervoor vooraf aan te melden. Bij slecht weer wordt de les gegeven in de speciale yogaruimte van Pier 32. Kijk voor meer info bij Activiteiten.

Pier 32 | Zuiderstrand | Parkeren: Savornin Lohmanpad
Den Haag | Strandslag 6 en 7 | info@pier32.nl | 
Reserveringen: 06 41417466 | Feesten & partijen: 06 34016588
Download Feesten & Partijen folde van Pier32